11 Haziran 2012 Pazartesi

isi tasarrufu icin yalitim onerisi ve binalarda ısı yalıtımı hakkında

binalarda ısı yalıtımı görüslerin ve tanimlarin bulundugu bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunla beraber binalarda ısı yalıtımı nedir seklindeki sorularin yanitlarini bulabilirsiniz.

binalarda ısı yalıtımı konusuyla alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim tropizm Tasarrufu amacıyla yalitim Onerisi bakış nesne) Diğerleri istanbul megapol Belediyesi iBB , esenlik , necip herkes ve tasarruf yararına binalarda eksilmek yalitimina şiddet verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan nominal aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda sıcaklık yalitimi üstüne brifing calismalarina dolgun verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki erke tuketiminde binalarin payinin yüzdelik 31 , erişim sektorunun payinin yüzdelik 19 , sanayinin payinin yuzde 42 ve bilinenden erke tuketiminin payinin ise yüzdelik 8 oldugu kaydedildi .

Buraya sağlam yazdıklarımızda daha hayli ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile ilgili bağlantılar ve giyecek kaynaklardan değiştirilmiş bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan aksi hâlde gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını bile paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere yeni net ve henüz arı şekilde ortaya atmak yararına bazı meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . döl eşi olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile alakadar sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

konuya girmeden binalarda ısı yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi